Home   Definities   Beleidsregels   Stappenplan realisatie   Verhalen  Agenda
 Nieuws   Subsidies   Natuurschoonwet   Landgoed overzicht   Landgoed kopen   Contact  Landgoederen.net Nieuwe Landgoederen Informatie Startpunt, alles over het vormen van een nieuw landgoed

Afstemmen ontwerp nieuw landgoed op het huidige beleid

U heeft plannen voor het veranderen van bestemmingen en functies, wat getuigt van durf en toekomstgericht ondernemerschap.
Als u echter bezig bent met het maken van een nieuw landgoed hoopt u natuurlijk dat uw plannen worden goedgekeurd bij de instanties die de goedkeuring verlenen (Gemeentes, Provincie) Heel belangrijk bij het ontwikkelen van een nieuw landgoed is daarom de afstemming van het ontwerplan op het huidige beleid.

Enkele van de verschillende onderdelen die u en betrokken specialisten kunnen doorlopen bij het proces van nieuwe landgoed ontwikkeling:
» Brochure ten aanzien van het actuele beleid.
» Streekplantekst die uitspraken doet over de gebiedsontwikkeling.
» Achtergronddocumenten en bestemmingsplannen.
» Historische kaarten ten behoeve van een analyse van de ontwikkeling in tijd.
» Kaartjes met voorkeursgebieden en belemmeringen voor de locatie.
» Checklist procedure en vergunningen voor de locatie.
» Subsidiemogelijkheden

Heeft u vragen of advies nodig omtrent nieuwe landgoederen? Of heeft u nog geen ontwerp voor een nieuw landgoed en heeft u wel belangstelling in een ontwerp wat is afgestemd op het huidige beleid?
                    
Stuur ons hier vrijblijvend een bericht

Wij nemen dan contact met u op en kunnnen u dan van antwoorden voorzien. Wij sturen u dan op aanvraag direct gratis de contactgegevens op van specialisten die voor uw gebied de experts zijn om het proces in gang te zetten.