Home   Definities   Beleidsregels   Stappenplan realisatie   Verhalen  Agenda
 Nieuws   Subsidies   Natuurschoonwet   Landgoed overzicht   Landgoed kopen   Contact  Landgoederen.net Nieuwe Landgoederen Informatie Startpunt, alles over het vormen van een nieuw landgoed

Over Landgoederen Net

Overkoepelend informatie orgaan
Landgoederen Net wil een overkoepelende informatiebron zijn voor iedereen die op zoek is naar informatie over nieuwe landgoederen. Door het creeëren van één overzichtelijk startpunt worden belangstellenden goed geïnformeerd en enthousiast gemaakt voor de mogelijkheden van nieuwe landgoederen. Aangezien het beleid ten aanzien van nieuwe landgoederen continu aan veranderingen onderhevig is, zal deze website zich steeds verder uitbreiden met nieuwe informatie. Hierdoor blijft de website een actueel startpunt voor iedereen die belangstelling heeft in landgoederen.

Overzichtelijk en inzichtelijk
Doordat elke provincie haar eigen beleid heeft ten aanzien van nieuwe landgoederen is er op deze website ervoor gekozen de verschillende informatie per provincie bijeen te zetten. Hierdoor ontstaat er een snel en overzichtelijk geheel van wat er in Nederland aan informatie is ten aanzien van nieuwe landgoederen. Hierdoor wordt het ook op een snelle manier inzichtelijk wat er in uw eigen provincie mogelijk is op het gebied van landgoederen.

Belangstellenden
Tot slot is de informatie van de site ook toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwe landgoederen in de meest brede zin van het woord. Hierbij kan de website een handig naslagwerk vormen voor diegene die zich wil gaan bezighouden met (nieuwe) landgoederen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons natuurlijk ook bereiken via de contactpagina