Home   Definities   Beleidsregels   Stappenplan realisatie   Verhalen  Agenda
 Nieuws   Subsidies   Natuurschoonwet   Landgoed overzicht   Landgoed kopen   Contact  Landgoederen.net Nieuwe Landgoederen Informatie Startpunt, alles over het vormen van een nieuw landgoed

Partners van Landgoederen Net

Breng ook eens een bezoek aan de onderstaande websites.

De onderstaande interessante websites hebben een relatie, dan wel direct, dan wel indirect met het onderwerp van Landgoederen Net en u kunt ze gebruiken als extra naslagwerk naast Landgoederen Net.

Algemene linkpartners  Landgoed organisaties 

Startpagina overzicht A t/m P  Startpagina overzicht Q t/m Z


Landgoed organisaties


Algemeen vorming nieuwe landgoederen

Landgoederen Net
Informatie startpunt over nieuwe landgoederen, alle informatie en gratis advies met betrekking tot het vormen van nieuwe landgoederen, ontwerp, regels, wetgeving en meer info!


Verenigingen

Federatie Particulier grondbezit
Behartigt de gemeenschappelijke eigenaarsbelangen van Nederlandse particuliere grondeigenaren!

Nederlands Cultuur Landschap
Vereniging Nederlands Cultuurlandschap wil eeuwenoude agrarische cultuurgeschiedenis zichtbaar houden. Daarnaast wil zij ijveren voor een rijk geschakeerd en per streek verschillend cultuurlandschap in heel Nederland, buiten de steden en de natuurgebieden.

>> Meer gerelateerde verenigingen

Stichtingen

Stichting Natuur Kampeerterreinen
De Stichting Natuurkampeerterreinen bestaat sinds 1975. Zij stelt zich ten doel om deze vorm van kleinschalig en rustig kamperen in een natuurlijke omgeving in stand te houden en waar mogelijk het aantal Natuurkampeerterreinen uit te breiden.

Stichting tot behoud van particuliere historische buitenplaatsen
Een samenwerkingsverband tussen de publieke en de particuliere sector ter instandhouding en het behoud van de historische buitenplaatsen in particulier bezit.

Stichting Natuur en Milieu
Stichting Natuur en Milieu werkt met hart en ziel aan een mooi landschap, een rijke natuur en een gezond milieu. Als onafhankelijke organisatie zetten wij ons in voor duurzame oplossingen voor natuur- en milieuproblemen


(Nieuwe)Landgoederen in beeld


Ronkijken op een landgoed.nl
Een website die een overzicht geeft van het Nederlandse Landgoed. Velen daarvan zijn als horeca bedrijf actief waar men terecht kan voor feesten, bruiloften, evenementen, presentaties enz. Allemaal hebben ze een vaak uitstekende
website met prachtige foto's en soms ook panorama's. Rondkijken op het Landgoed wil een portaal zijn waar men een goed overzicht krijgt van het landgoed en deze via 10 panorama's per landgoed kan bekijken. 


Ook linkpartner worden met Landgoederen Net?
Klik hier om ons direct een bericht te sturen